Ons team

Fanny Dumarey

Psycholoog - Gedragstherapeut - Schematherapeut


Fanny studeerde in 2000 af als klinisch psycholoog aan de Vrije Universiteit Brussel. Ze volgde daarna de postgraduaten Klinische Psychodiagnostiek voor Volwassen te Brussel en Gedragstherapie aan de UGent. Daarnaast specialiseerde ze zich in Schematherapie en Dialectische Gedragstherapie in binnen- en buitenland.

Ze specialiseerde zich in de ambulante behandeling van personen met een persoonlijkheidsstoornis/-problematiek alsook in traumabehandeling. In het verleden werkte ze in een Centrum Geestelijke Gezondheidszorg, een Psychiatrisch Ziekenhuis en een ambulante groepspraktijk. In 2019 richtte ze Guntos op waar ze sindsdien werkzaam is.

Naast haar werk voor Guntos is Fanny sinds 2015 praktijkassistent aan de UGent. Ze geeft er les in 2e master Klinische Psychologie en begeleidt studenten tijdens hun laatstejaars stage.

Verder is zij supervisor voor de Vlaamse Vereniging Gedragstherapie en is ze verbonden aan de Permanente Vorming Gedragstherapie aan de UGent. Tevens is zij bestuurslid van Schematherapie Vlaanderen waar ze mede verantwoordelijk is voor de opleiding en erkenning van Schematherapeuten in Vlaanderen.

Geïnteresseerd om lid te worden van het GUNTOS - team?


Ben je Klinisch Psycholoog? Kan je je vinden in de basisvisie van Guntos? Heb je een sterke interesse voor Gedragstherapie, Schematherapie en/of Dialectische Therapie? Wil je als zelfstandig psycholoog aan de slag?

Neem dan contact met ons op!